Print Friendly, PDF & Email

Windows 7

1. Клик на стартното мени, изберете Control Panel
step1b

2. Во Control Panel, кликнете на System and Security
step2b

3. Во System and Security, кликнете на System
step3b

4. Во прозорецот кој ќе се отвори, побарајте го текстот System Type и видете дали имате 32 или 64-bit Windows Operating System.
step4b

Windows 8

1. Десен клик во долниот лев агол на старт копчето
9405_7

2. Изберете System
9405_5

3. Во прозорецот кој ќе се отвори, побарајте го текстот System Type и видете дали имате 32 или 64-bit Windows Operating System.
9405_6

Windows 8.1

1. Десен клик во долниот лев агол на старт знаменцето со Windows лого. Изберете System
9405_50

2. Во прозорецот кој ќе се отвори, побарајте го текстот System Type и видете дали имате 32 или 64-bit Windows Operating System.
9405_51