Компаниско лого за печатење на документи

Овде ќе објасниме како се поставува вашето лого за да се печати на документите. Повикување Повикајте го менито „Шифрирање“. Во него, кликнете на изборот „Компанија“. Вчитување Во табот „Лого“, вчитајте ги потребните логоа. Следете ги упатствата за препорачана големина (во пиксели). Датотеките со логоата треба да бидат во формат PNG (препорачано) или JPG. После секое […]

Read More