Print Friendly, PDF & Email

На основниот екран, веднаш после најава, се кликнува на изборот „Алати“, во горниот десен агол на екранот.
moi_podatoci_001

Во панелот кој ќе се отвори, се избира „Мои податоци“.
moi_podatoci_002

Во формата „Мои податоци“ се внесуваат личните податоци (бр.1).
Задолжителните полиња се обележани со ѕвездичка во црвена боја.
На крај, кликнете на „Сними“ (бр.2) за да се зачуваат промените
moi_podatoci_003