Print Friendly, PDF & Email

Програмите од субсистемот за Multilevel (МЛ) работење се делат на два целини:

  • Пресметки на параметрите од МЛ
  • Прегледи од работењето со МЛ

Субсистемот за мултилевел работење се повикува со избор на „Multilevel“ од главното хоризонтално мени во комерцијално-материјалното работење.

Главно мени
Главно мени за multilevel работење

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.